Volg ons op facebook instagram

De accommodatie van Jelske Dekkers Sporthorses biedt alle voorzieningen om paarden hoogwaardig te kunnen opleiden tot springpaard. Zo kunnen onze paarden binnen terecht in de stapmolen en is er buiten de beschikking over een mooie wei, paddocks en een grote professionele buitenbak.

Buitenbak

Buitenbak

Voor de dagelijkse training van de paarden, maken we gebruik van onze buitenbak. Deze rijbak biedt veel ruimte (50x30 meter) om met de paarden te werken aan dressuur. De bodem bestaat uit een “Agterbergbodem” om de kans op blessures zo klein mogelijk te maken. Bovendien zijn er voor springtrainingen verschillende hindernissen beschikbaar.

Paddocks

Paddocks

Met maar liefst drie paddocks kunnen onze paarden vrijuit rennen en spelen met andere paarden. De paddocks liggen tegen elkaar aan, zodat de paarden makkelijk opgesplitst of juist samengebracht kunnen worden. De kwalitatief goede omheining zorgt ervoor dat de dieren veilig naar buiten kunnen.

Stapmolen

Stapmolen

Wat zeker niet ontbreekt voor onze sportpaarden is een overdekte stapmolen. Hier maken de dieren dagelijks gebruik van om de conditie op peil te houden en bij slecht weer zijn ze ook regelmatig in de stapmolen te vinden. 

 

Wei

Wei

In de wei kunnen de paarden naar hartenlust grazen, rondlopen en socializen met soortgenoten. Vooral met mooi en droog weer doen we de paarden hier een plezier mee. We hebben de beschikking over meerdere weides, waarvan sommige via een hek zijn samen te voegen.

Stallen

Stallen

De stallen zijn gevestigd in een goed geventileerde en overdekte ruimte, waarbij elk dier een eigen box heeft. Paarden zijn kuddedieren en om in contact te blijven met andere paarden, kunnen de paarden altijd met hun hoofd uit de deur komen. Totaal hebben we de beschikking acht boxen.

Vrachtwagen

Vrachtwagen

Dankzij de hulp van onze partner Sentinel hebben we een prachtige paardenvrachtwagen kunnen aanschaffen. De paarden worden hierin vervoerd als ze op concours gaan.

© Copyright Jelske Dekkers Sporthorses - Web development by Usecue BV