Volg ons op facebook instagram

Jelske Dekkers Sporthorses is gespecialiseerd in het opleiden van paarden tot een volwaardig springpaard. Het bedrijf staat onder leiding van Jelske Dekkers en is snel naam aan het maken in de nationale paardenwereld.

Over het bedrijf

Over het bedrijf

Door onze ervaring met en kennis van de paardensport zijn wij in staat om binnen korte tijd het talent en de potentie van een paard te beoordelen. De meeste paarden van Jelske Dekkers Sporthorses komen rond tweejarige leeftijd in onze stal. Tijdens de selectie laten wij de paarden vrij springen, op deze manier kunnen we al snel een oordeel vormen over het springtalent van het paard. Als dit talent van nature aanwezig is, wordt het paard aangekocht en starten we met een secuur uitgedachte route waarin het paard wordt opgeleid tot een volwaardig springpaard.

In de eerste periode wordt het paard volledig opgeleid en onder andere zadelmak gemaakt. Als een paard drie à vier jaar oud is, starten we met wedstrijden rijden om zo ervaring op te doen. We trainen elk paard tot het een volwaardig sportpaard is en daarmee klaar om te worden verkocht.

 

 

Wie is Jelske?

Wie is Jelske?

Jelske Dekkers (1999) startte op haar zesde met paardrijden op haar eigen Shetlander die luisterde naar de naam ‘Timmy’. Ze bleek talent te hebben en op haar twaalfde begon ze met het deelnemen aan springwedstrijden. In 2014 is ze gestart met het trainen van pony’s. In deze periode kende ze verschillende mijlpalen. Ze reed wedstrijden met haar pony’s in de Z-klasse, bracht een van haar pony’s uit op Indoor Brabant en verkocht twee van haar zelf opgeleide pony’s internationaal.

Sinds 2017 houdt Jelske zich ook bezig met het trainen en opleiden van springpaarden. Ze is ambitieus en vindt het belangrijk om zichzelf constant te blijven ontwikkelen, daarom krijgt ze wekelijks dressuur training en springlessen en volgt ze een opleiding Dieren & Ondernemen.

© Copyright Jelske Dekkers Sporthorses - Web development by Usecue BV